Variabilná pohovka Beat – Clear lacquered/Linen

822,90 €   –10 %
740,61 €
  • Doprava úplne zadarmo

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 16. 4. - 18. 4.

  • Výdajne po celej SR

S nadrozmernou objednávkou vás samozrejme nenecháme na holičkách, dopravu aj takto veľkého kúsku od nás budete mať zadarmo. V prípade doručenia v rámci Bratislavy je v cene aj výnos 2 člennou posádkou.

Opierať sa, čítať si a snívať – Pohovka Beat dodá jednoduchosť a vzdušnosť do akejkoľvek miestnosti, kam ju umiestnite. So zdvihnutými bočnicami vytvára spolu s kvalitnými matracmi futon lákavé mäkké hniezdo, kam si môžete sadnúť sami alebo s niekým. Sklopte rýchlym a jednoduchým pohybom jednu bočnicu a máte kreslo, v ktorom sa môžete natiahnuť, snívať a naozaj si odpočinúť. Sklopte aj druhú bočnicu a vytvoríte lôžko, ktoré nemožno ničím poraziť, pokiaľ ide o jedinečnosť.

Materiál: rám – FSC borovicové drevo, poťah – 50% ľan, 50% bavlna, matrac – 12 cm mix recyklovaných vlákien a 4 cm penové jadro.

Celkové rozmery: 77 × 162 × 80 cm.

Rozmer matraca: 75 × 200 cm.

Rozmer vankúša: 50 × 55 cm.

Ako sa starať: Ľanové tkaniny nájdeme na všetkých rozkladacích pohovkách v kolekcii Karup Design. Je to prírodná surovina vyžadujúca osobitnú starostlivosť. Tkanina sa nesmie čistiť vodou. Ak váš futon potiahnutý ľanovou tkaninou zvlhne, môžu sa na ňom objaviť škvrny. Preto nikdy nečistite vodou. Mokrú plochu osušte suchou nefarbenou handričkou.

Značka KARUP DESIGN
Katalógové číslo 111101914
Farba lakované drevo, ľan
Rozmer 77 × 162 × 80 cm
Váha 33 kg
Zľava do 20%
Materiál látka
O značke / KARUP DESIGN

Karup, dánska nábytkárska firma čerpajúca inšpiráciu v nábytku z tradičných japonských spální. Ich futonové pohovky sa vďaka svojej variabilnosti hodia do malých aj veľkých interiérov. Väčšinu z nich si totiž môžete podľa aktuálnych potrieb alebo nálady všemožne polohovať a nastavovať. Na futonových posteliach s tatami spávali už dávny samuraji, na modernej variante z prírodných materiálov od Karupu sa teda určite aj vy vyspíte úžasne.

Mohlo by sa vám páčiť

Nové
Pohovka Belvedere EICHHOLTZ
6 083,90 €
Nové
Pohovka Taraval EICHHOLTZ
7 025,90 €
Nové
Pohovka Manhattan EICHHOLTZ
7 479,50 €
Nové
Pohovka Carbone EICHHOLTZ
5 106,90 €