Variabilná pohovka Folk – Clear lacquered/Charcoal

Produkt nie je skladom.
1 047,90 €   –10 %
943,11 €
Produkt nie je skladom.

S nadrozmernou objednávkou vás samozrejme nenecháme na holičkách, dopravu aj takto veľkého kúsku od nás budete mať zadarmo. V prípade doručenia v rámci Bratislavy je v cene aj výnos 2 člennou posádkou.

Hygge, uvoľniť sa a relaxovať – Folk v sebe spája jemné zaoblené hrany a chladné čisté línie. Rám je vytvorený z masívneho borovicového dreva s certifikáciou FSC® a zhmotňuje v sebe jednoduchosť škandinávskeho dizajnu. Kovová opierka kontrastujúca s mäkkými líniami rámu potvrdzuje, že Folk je oveľa viac než len obyčajná pohovka. Môže byť pohovkou pre útulné posedenie s priateľmi, ale aj praktickým lôžkom v malých apartmánoch a izbách. Funkčné a elegantné. Jednoduchým pohybom sa lakťová opierka uvoľní a premení pohovku na posteľ pre dvoch. Vďaka menčestrovému poťahu bude pohovka Folk zlatým klincom v každej miestnosti.

Materiál: rám – FSC borovicové drevo, poťah – 100% polyester, matrac – 14 cm mix recyklovaných vlákien a 4 cm penové jadro.

Rozmer matraca: 130 × 190 cm.

Ako sa starať: Najnovším prírastkom do kolekcie tkanín je menčestrová tkanina. Je vyrobená zo 100% polyesteru nájdete ju na rozkladacích pohovkách Folk and Grab. Menčestrová tkanina sa môže vysávať a na čistenie môžete použiť malé množstvo jemného saponátu na vlhkej handričke. Nezabudnite použiť suchú nefarbenú handričku na vysušenie vlhkého miesta.

Značka KARUP DESIGN
Katalógové číslo 133101511
Farba lakované drevo, antracitová
Rozmer 130 × 190 cm
Váha 50 kg
Zľava do 20%
Materiál látka
O značke / KARUP DESIGN

Karup, dánska nábytkárska firma čerpajúca inšpiráciu v nábytku z tradičných japonských spální. Ich futonové pohovky sa vďaka svojej variabilnosti hodia do malých aj veľkých interiérov. Väčšinu z nich si totiž môžete podľa aktuálnych potrieb alebo nálady všemožne polohovať a nastavovať. Na futonových posteliach s tatami spávali už dávny samuraji, na modernej variante z prírodných materiálov od Karupu sa teda určite aj vy vyspíte úžasne.

Mohlo by sa vám páčiť

Nové
Pohovka Belvedere EICHHOLTZ
6 083,90 €
Nové
Pohovka Taraval EICHHOLTZ
7 025,90 €
Nové
Pohovka Manhattan EICHHOLTZ
7 479,50 €
Nové
Pohovka Carbone EICHHOLTZ
5 106,90 €