Variabilné exteriérové kreslo Buckle-Up Out™ Chair – Beige/Beige

568,90 €   –10 %
512,01 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 15. 4. - 17. 4.

  • Výdajne po celej SR

Vhodné aj pre vonkajšie použitie.

Rozopnite a leňošte – zapnite pracku a zažite vynikajúci zážitok z leňošenia vonku. Predstavujeme vám multifunkčné vonkajšie kreslo Buckle Up od Karup Dizajn s prvotriednym povrchom vhodným pre vonkajšiu relaxáciu. Každý kus Buckle up OUT™ je potiahnutý látkou odolnou voči škvrnám a odpudzujúcou vodu. Mestský vzhľad robí z vonkajšieho nábytku OUT™ aj štýlový nábytok do interiéru. Kedykoľvek si chcete posedieť vonku, leňošiť alebo len tak odpočívať, jednoducho premiestnite kreslo Buckle up na záhradu či balkón. Ideálne na čítanie a štýlové leňošenie. V okamihu môžete Buckle up premeniť na vonkajšie ležadlo, stačí len rozopnúť a rozložiť. Buckle Up OUT™ je k dispozícii v bielej, sivej a béžovej farbe.

Materiál: poťah – 100% akrylové plátno, top – PES matrac a 2 cm penové jadro, sedák – PES matrac a 2 cm penové jadro.

Rozmery matraca: 70 × 200 cm.

Ako sa starať: Outdoorové produkty od Karup sú vyrobené z prvotriednej 100% akrylovej dralonovej látky, ktorá je odolná voči škvrnám a odpudzuje vodu. V daždi materiál spôsobí odpor vody z jeho povrchu. Napriek veľkej odolnosti odporúčame pri veľkých dažďoch preniesť produkty z kolekcie OUT pod strechu, aby sa zaručila ich dlhá životnosť. Pre odstránenie nečistôt použite vlhkú handričku.

Značka KARUP DESIGN
Katalógové číslo 801402402070
Farba béžová
Rozmer 70 × 200 cm
Váha 7 kg
Zľava do 20%
Materiál látka
O značke / KARUP DESIGN

Karup, dánska nábytkárska firma čerpajúca inšpiráciu v nábytku z tradičných japonských spální. Ich futonové pohovky sa vďaka svojej variabilnosti hodia do malých aj veľkých interiérov. Väčšinu z nich si totiž môžete podľa aktuálnych potrieb alebo nálady všemožne polohovať a nastavovať. Na futonových posteliach s tatami spávali už dávny samuraji, na modernej variante z prírodných materiálov od Karupu sa teda určite aj vy vyspíte úžasne.

Mohlo by sa vám páčiť

- 25 %
Skladom, u vás už 2. 4.
Variabilná exteriérová pohovka Buckle-Up Out™ – Beige/Beige KARUP DESIGN
668,63 € 891,50 €
- 10 %
- 10 %