Súprava 2 ks – Veľký pohár Hobnail

Produkt nie je skladom.
72,90 €
Produkt nie je skladom.

Táto súprava pohárov v jemnej yelenj farbe je ideálna na servírovanie vášho obľúbeného nápoja pri každej príležitosti. Nebojte sa dať šancu súprave pohárov v tejto veľmi jemnej zelenej farbe. Spájajú v sebe hravosť a dostupnosť, no pritom sú stále dostatočne serózne, vďaka čomu sú ako stvorené ako na formálne aj neformálne stretnutia s priateľmi alebo rodinou.

Naše krištáľové poháre, ktoré využívajú moderný prístup k tradícii českého skla, sú ručne vyrábané s avantgardným, no zároveň minimalistickým hobnail dizajnom. Na váš stôl prinesú tieto poháre isté čaro, ale zároveň sú praktické a pohodlne sa z nich pije.

Poháre neobsahujú olovo a možno ich umývať v umývačke riadu.

Značka KLIMCHI
Katalógové číslo 21013-400-51-27
Farba Light Green
Rozmer 16 cm
Objem 400 ml
Váha 300 g
Materiál 100% sklo
sklo: Sklo nám svojou transparentnosťou dovoľuje vidieť skrz a vďaka tomu sa teší hojnej obľube na poli využitia v bytoch a domoch. Pri poctivom umývaní bude krásne krištáľovo čisté po dlhú dobu svojej životnosti.
O značke / KLIMCHI

Píše sa rok 2019 a mladý podnikateľ Lukáš Klimčák zakladá firmu KLIMCHI v srdci takzvaného Krištáľového údolia na severe Čiech v Kamenickom Šenove, kde je sklo doslova všadeprítomné. Nachádza sa tu múzeum skla, sklárska stredná umeleckopriemyselná škola aj pôvodný tehlový komín rodinnej sklárne Jílek, ktorá tu dodnes vyrába väčšinu svojich výrobkov. Do regiónu presláveného ručnou výrobou skla sa táto značka rozhodla priniesť mladistvú víziu, vďaka ktorej chcú dostať české sklo opäť do povedomia.

Mohlo by sa vám páčiť

- 45 %
Skladom, u vás už 2. 4.
Poháre Kiosk HÜBSCH
4,68 € 8,50 €
- 46 %
Skladom, u vás už 2. 4.
Koktailové poháre Crys HOUSE DOCTOR
3,75 € 7 €
- 55 %
Skladom, u vás už 2. 4.
Pohár Meyer HOUSE DOCTOR
6,08 € 13,50 €
- 50 %
Skladom, u vás už 2. 4.
Poháre Kiosk HÜBSCH
4,25 € 8,50 €