Vlnená unisex čiapka

Produkt nie je skladom.
40,50 €   –60 %
16,20 €
Produkt nie je skladom.

Táto vlnená čiapka je vyrobená zo 100% recyklovanej vlny, čo je alternatíva, ktorú sme zvolili, aby sme sa vyhli použitiu prírodných materiálov živočíšneho pôvodu. Recyklovaná vlna a kašmír sú jediné materiály živočíšneho pôvodu prítomné v našich kolekciách. V ECOALF zvyšujeme kvalitu tohto materiálu, aby sme sa priblížili k úrovni kvality panenskej vlny. Zloženie vlny robí túto čiapku perfektného spoločníka na chladné dni.

> Materiál: 100% recyklovaná vlna
> vlnená čiapka s logom
> logo na prednej strane

Značka ECOALF
Katalógové číslo WOOLA6320-161-0000
Zľava do 20%
Farba Deep Navy
Materiál 100% recyklovaná vlna
vlna: Vlna ľahko absorbuje vodu, takže spoľahlivo odvádza z tela prebytočnú vlhkosť. Tým udržuje človeka v suchu a teple, a súčasne funguje ako "regulátor teploty". Skvele izoluje a je odolná proti zápachu.
O značke / ECOALF

Spoločnosť EcoAlf založil Javier Goyeneche v roku 2012 s víziou inovovať procesy v sektore recyklovaného oblečenia. Myšlienka skutočne udržateľnej značky sa zrodila z hlbokej frustrácie z nadmerného využívania svetových prírodných zdrojov a množstva odpadu, ktorý produkuje módny priemysel. Poslaním spoločnosti Ecoalf je vytvoriť prvú generáciu recyklovaných výrobkov s rovnakým dôrazom na kvalitu, dizajn a technické parametre ako najlepšie nerecyklované výrobky na trhu.

Mohlo by sa vám páčiť

Skladom, u vás už 3. 4.
Lofty Turn Up Beanie LEVI'S
30,90 €
Skladom, u vás už 3. 4.
Logo Beanie LEVI'S
26,90 €
Skladom, u vás už 3. 4.
Levi's Chunky Beanie LEVI'S
34,90 €
Baby Tab Bucket Hat
Baby Tab Bucket Hat
Varianty:M
Skladom, u vás už 3. 4.
Baby Tab Bucket Hat LEVI'S
24,50 €