Záhradná taburetka Nicea

373,90 €   –43 %
211,90 €
  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 3. 6. - 5. 6.

  • Výdajne po celej SR

Čalúnenie z vysoko odolného technického polyesteru (280 g/m²). Je vodoodpudivý a neabsorbuje tekutiny. V prípade dažďa alebo rozliatia tekutiny sa kvapky držia na povrchu a stačí ich striasť.

Čalúnenie zo sedacej časti je snímateľné.

Hodnota Martindale je 60 000 (hodnota udáva mieru odolnosti proti oderu, napr. u pohoviek je štandardne odporúčaná hodnota 30 000 a viac).

Maximálna nosnosť: 300 kg

Čistite s použitím šetrných čistiacich prostriedkov na čalúnenie. Nečistiť ponorením do vody, nežehliť a nebieliť.

Zvýhodnenú cenu tohto produktu sme vám vyjednali s dodávateľom, keďže bude produkt vyrábať špecificky na objednávku pre vás, a teda mu nevznikne situácia, že bude mať už vyrobené a nepredané kusy zbytočne skladom, teda zero waste, ktorý my sami podporujeme. Žiaľ, s tým ale súvisí dlhšia dodacia doba, predpokladáme však, že si väčšinou sťahovanie poctivo plánujete a nepotrebujete novú pohovku zajtra. Tak snáď je tento kompromis oukej.

Značka CALME JARDIN
Katalógové číslo CAL_POUF_NICEA_GR3
Farba šedá, šedý rám
Rozmer 45 × 70 × 44 cm
Poznámka vyrobené v Európe
Váha 7 kg
Materiál kov, pena T35, technický polyester
O značke / CALME JARDIN

Calme Jardin je synonymom elegantnej a modernej záhrady. Značka ponúka exteriérový nábytok vyrobený z vysokokvalitných materiálov vhodných na každú záhradu, balkón či terasu. Vodoodolné čalúnenie a odolné kovové rámy vám poskytnú komfort na dlhé roky. Každý kúsok je vyrobený tak, aby po dlhé roky odolával poškodeniu, znečisteniu, nepriaznivému počasiu a UV žiareniu. Je čas splniť si sny o útulnej domácej oáze.

Mohlo by sa vám páčiť

- 25 %
Skladom, u vás už 2. 4.
Variabilná exteriérová pohovka Buckle-Up Out™ – Beige/Beige KARUP DESIGN
668,63 € 891,50 €
- 10 %
- 10 %