Zamatová dvojmiestna pohovka Tulum

1 050,50 €   –20 %
840,40 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 3. 6. - 5. 6.

  • Výdajne po celej SR

S nadrozmernou objednávkou vás samozrejme nenecháme na holičkách, dopravu aj takto veľkého kúsku od nás budete mať zadarmo. V prípade doručenia v rámci Bratislavy je v cene aj výnos 2 člennou posádkou.

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Plyšový luxusný zamatový poťahový materiál s jemným leskom. Perfektná voľba pre elegantný nábytok. Má veľmi dobrú odolnosť proti oderu, čo výrazne znižuje riziko poškodenia. Materiál je veľmi mäkký, hodvábny na dotyk. Tkanina môže byť mokrá a žehliteľná pri nízkej teplote. Chemické čistenie je tiež povolené.

Martindale hodnota je 50 000, 320 g/m² (hodnota udáva mieru odolnosti proti oderu, napr. pri pohovkách je štandardne odporúčaná hodnota 30 000 a vyššie). Krásna látka používaná v čalúnení, keď je potrebné docieliť jemnosť a luxus. Vyrobené zo 100% polyesterových vlákien s veľmi jemnou a príjemnou štruktúrou na dotyk. Tkanina obmedzuje vstrebávanie rozliatych kvapalín. Vďaka tomu sa dajú rýchlo odstrániť základné nečistoty.

Aby bol nábytok v perfektnom stave, treba odstraňovať prach a nečistoty. Utrite ho čistou suchou handričkou a dajte pozor, aby ste nepoškodili alebo neroztrhli povlak. Nepoužívajte výrobky, ktoré nie sú určené pre tento typ povrchu. Pri tekutých alebo mastných škvrnách primárne používajte handričku navlhčenú horúcou alebo mydlovou vodou. Na udržanie hustoty a farby by mal byť nábytok umiestnený min. 50 cm od radiátora alebo sporáka a mali by ste sa vyhnúť priamemu slnečnému žiareniu, aby sa zabránilo tieňovaniu farieb.

Nepoužívajte žiadne abrazívne prostriedky (bielidlo, čpavok atď.), ktoré by mohli poškodiť váš nábytok.

Časti konštrukcie: masívny borovicový rám, drevotrieskové dosky, drevovláknité dosky, preglejka, pružiny, čierne kovové nohy, výplň (polyuretánová pena s vysokou odolnosťou 35 kg/m³ s vatou 100 g/m²)

Značka COSMOPOLITAN DESIGN
Katalógové číslo COS_2S_51_F1_TULUM6
Farba béžová
Rozmer 74 × 85 × 184 cm
Váha 54 kg
Zľava do 20%
Materiál zamat (100% polyester)
zamat: O zamatu možno rozhodne povedať, že hreje, zútulní akýkoľvek interiér a dodá nádych slávnostného vzhľadu a originality. Zo všetkého najviac je však príjemný na dotyk, preto sa využíva na nábytok, doplnky ale aj oblečenie.
O značke / COSMOPOLITAN DESIGN

Energia najväčších svetových miest vložená do štýlového nábytku. To je kolekcia Cosmopolitan Design, ktorá bola vytvorená pre tých, ktorí milujú rýchly život a štýl. Ich kreslá, pohovky a opierky hlavy budú perfektným doplnkom pre veľké mestské apartmány, útulné obývacie izby a spálne.

Mohlo by sa vám páčiť

Nové
Pohovka Belvedere EICHHOLTZ
6 083,90 €
Nové
Pohovka Taraval EICHHOLTZ
7 025,90 €
Nové
Pohovka Manhattan EICHHOLTZ
7 479,50 €
Nové
Pohovka Carbone EICHHOLTZ
5 106,90 €