Zamatová leňoška Madara – pravý roh

1 175,50 €   –20 %
940,40 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 4. 6. - 6. 6.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Súčasťou 1 dekoračný vankúš veľkosti 45 × 45 cm.

Použité materiály: rám – masívne borovicové drevo, preglejka, drevovláknitá doska, pružiny, nožičky – čierne chromové. Výška nožičiek – 15 cm.

Obsahuje pružiny, ktoré sa vyznačujú vysokou pružnosťou, trvanlivosťou posedu a bezproblémovým používaním. Zároveň zaisťujú priedušnosť, a preto je vhodná aj pre alergikov. Maximálna nosnosť je 150 kg.

Rozmery celkovej sedacej plochy – 46 × 81-102 cm. Rozmery bočných opierok – 62 × 21 cm. Výška zadnej opierky – 46 cm. Výplň sedákov – polyuretánová pena 30 kg/m³. Výplň opierky – silikón.

Martindale hodnota je 50 000 (hodnota udáva mieru odolnosti proti oderu, napr. u pohoviek je štandardne odporúčaná hodnota 30 000 a vyššie). Táto látka je veľmi príjemná, mäkká a jemná na dotyk. Je veľmi flexibilný, takže dokonale obopína všetky krivky sedacej súpravy. Pohovka je veľmi odolná a farba nebude blednúť v priebehu rokov. Pranie a žehlenie povolené.

Aby bol nábytok v perfektnom stave, je z neho potrebné pravidelne odstraňovať prach a nečistoty. Utrite ho čistou suchou handričkou a dajte pozor, aby ste nepoškodili alebo neroztrhli čalúnenie. Nepoužívajte výrobky, ktoré nie sú určené pre tento typ povrchu. V prípade tekutých alebo mastných škvŕn primárne používajte handričku navlhčenú horúcou alebo mydlovou vodou. Pre udržanie hustoty a farby by mal byť nábytok umiestnený min. 50 cm od radiátora alebo sporáka, a mali by ste ho vyvarovať priamemu slnečnému žiareniu, aby sa zabránilo blednutiu farieb.

Nepoužívajte žiadne abrazívne prostriedky (bielidlo, čpavok atď.). Ktoré by mohli váš nábytok poškodiť.

í dlhšia dodacia doba, predpokladali sme však, že si väčšinou sťahovanie poctivo plánujete a nepotrebujete pohovku zajtra, tak snáď je tento kompromis oukej.

Značka MAZZINI SOFAS
Katalógové číslo MAZ_CHR_51_B2_MDR3
Farba žltá
Rozmer 102 × 182 × 90 cm
Poznámka vyrobené v Európe
Váha 52 kg
Zľava do 20%
Materiál látka
O značke / MAZZINI SOFAS

Značka MAZZINI SOFAS ponúka krásny nábytok v škandinávskom dizajne. Ich kolekcia obsahuje pohovky, kreslá, stoličky, polstrované lavice a štýlové operadlá. Produkty značky MAZZINI sa predávajú súkromným aj korporátnym zákazníkom, ale aj do nadnárodných hotelových reťazcov a luxusných kúpeľných zariadení. Široká ponuka dizajnov, textilu a farieb ponúka riešenie aj pre náročných zákazníkov. Produkty sú vyrábané v Európe a sú známe pre výbornú kvalitu použitých materiálov a skvelý dizajn vzorov. Všetky produkty z kolekcie MAZZINI sú vyrábané s maximálnym úsilím a starostlivosťou, ktorými si získali srdcia mnohých zákazníkov po celom svete.

Mohlo by sa vám páčiť

- 25 %
Skladom, u vás už 3. 5.
Leňoška Next Daybed – Clear lacquered/Charcoal KARUP DESIGN
631,13 € 841,50 €
- 10 %
- 10 %
Leňoška Next Daybed – Ivory/Carob Brown KARUP DESIGN
856,71 € 951,90 €
- 10 %
Leňoška Next Daybed KARUP DESIGN
856,71 € 951,90 €