Zamatové kreslo Bali

682,90 €   –20 %
546,32 €
  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 24. 6. - 26. 6.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Plyšový luxusný zamatový poťahový materiál s jemným leskom. Perfektná voľba pre váš elegantný nábytok. Látka má vysokú odolnosť proti oderu, čo výrazne znižuje riziko jej poškodenia. Materiál je veľmi mäkký, hodvábny na dotyk. Vyrobené v Európe.

Martindale hodnota je 50 000 (hodnota udáva mieru odolnosti proti oderu, napr. pri pohovkách je štandardne odporúčaná hodnota 30 000 a vyššie). Krásna látka používaná na čalúnenie v prípadoch kedy je potrebné docieliť pocit jemnosti a luxusu.

Aby ostal váš nábytok v perfektnom stave, treba z neho pravidelne odstraňovať prach a nečistoty. Na čistenie odporúčame poúživať mäkkú kefu, aby ste nepoškodili alebo neroztrhli poťah. Na čistenie nepoužívajte vysávač. Na čistenie mokrých alebo mastných škvŕn použite papierovú utierku a následne vlhkú mäkkú špongiu, ktorá škvrnu rýchlo absorbuje. Následne môžete pristúpiť k odstráneniu škvrny zmesou neutrálneho čistiaceho prostriedku a vody. Na udržanie hustoty a farby látky by mal byť nábytok umiestnený min. 50 cm od radiátora alebo sporáka a mal by byť umiestnený mimo priamemu slnečnému žiarenia, aby sa zabránilo blednutiu farieb.

Nepoužívajte žiadne abrazívne čistiace prostriedky (bielidlo, čpavok atď.), ktoré by mohli poškodiť váš nábytok. Na predĺženie životnosti tkaniny odporúčame chrániť povrch pred domácimi zvieratami.

Časti konštrukcie: masívny borovicový rám, drevotrieskové dosky, drevovláknité dosky, preglejka, pružiny, zlaté kovové nohy, výplň (polyuretánová pena s vysokou odolnosťou 30 kg / m³ s vatou 200 g / m²).

Značka COSMOPOLITAN DESIGN
Katalógové číslo COS_ARM_51_F1_BALI12
Rozmer 87 × 92 × 75 cm
Farba Dark Grey
Váha 27 kg
Zľava do 20%
Materiál Poťah: zamat / Rám: borovicové drevo, drevotrieska, kov
zamat: O zamatu možno rozhodne povedať, že hreje, zútulní akýkoľvek interiér a dodá nádych slávnostného vzhľadu a originality. Zo všetkého najviac je však príjemný na dotyk, preto sa využíva na nábytok, doplnky ale aj oblečenie.
O značke / COSMOPOLITAN DESIGN

Energia najväčších svetových miest vložená do štýlového nábytku. To je kolekcia Cosmopolitan Design, ktorá bola vytvorená pre tých, ktorí milujú rýchly život a štýl. Ich kreslá, pohovky a opierky hlavy budú perfektným doplnkom pre veľké mestské apartmány, útulné obývacie izby a spálne.

Mohlo by sa vám páčiť

Kreslo Houston BEPUREHOME
644,90 €
- 20 %
Variabilné kreslo Buckle-Up – Natural KARUP DESIGN
359,60 € 449,50 €
- 45 %
Skladom, u vás už 23. 4.
Zamatové kreslo Elio MILO CASA
414,10 € 752,90 €