Zapečený minerálny bronzer - Sunbeam

43,90 €

Dostupné varianty

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 26. 4. - 30. 4.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Vytvorte zlatý letný lesk s INIKA Organic Baked Mineral Bronzer - 100% čistý minerálny bronzer v dvoch odtieňoch, ktorý hladko lichotí väčšine odtieňov pleti. Ľahký bronzer s dlhou životnosťou dodáva pleti zdravo vyzerajúci, prirodzene rozjasňujúci jas po celý rok, alebo ho možno použiť na jemné kontúrovanie.
Hodvábne lisovaný bronzujúci prášok pečený na terakotovej dlaždici v Toskánsku v Taliansku je obohatený o upokojujúci, protizápalový a na antioxidanty bohatý extrakt z kôry magnólie, ktorý pomáha pleti vyzerať pevnejšie a zároveň redukuje jemné linky. Squalane získaný z olív slúži na hydratáciu a udržiavanie kožnej bariéry a bojuje proti voľným radikálom. Cukrová trstina – čiže Saccharum Officinarum – pôsobí ako zvlhčovadlo zvyšujúce vlhkosť, ktoré pomáha pokožke priťahovať vodu a následne ju zadržiavať, čím zvyšuje pružnosť.
Baked Mineral Bronzer, umiestnený v udržateľnom jednorazovom plastovom hrnci so zrkadlom z recyklovaného PCR, má úplne prírodné zloženie vyrobené bez syntetických plnív, prísad, chemikálií alebo lisovacích činidiel, ako je mastenec. Púder ponúka bohaté, ale miešateľné farebné efekty a výhody čistých minerálnych pigmentov na starostlivosť o pokožku spolu s bezproblémovou a jednoduchou aplikáciou kompaktného púdru.

Mica, Zea Mays (Corn) Starch*, Octyldodecanol, Pentylén Glycol (Sugar Cane), Aqua (Water), Squalane, Honokiol (Magnolia Bark), Lauroyl Lysine, Hectorite, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-3 , Lactic Acid, May Contain (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499). *From Organic Agriculture, 100% Natural Origin of Total.
 

Značka INIKA ORGANIC
Katalógové číslo INK_6670_SUN2
Objem 8 g
O značke / INIKA ORGANIC

V roku 2006, keď sa začal rozmáhať trend odstraňovania chemikálii z našich životov, uzrela svetlo sveta dnes už legendárna značka prírodnej kozmetiky Inika Organic, vyrobená výlučne z certifikovaných organických produktov rastlinného či minerálneho pôvodu. Vymeňte konvenčnú kozmetiku za tú neškodnú a zverte sa do starostlivosti oceňovanej značky Inika Organic.

Mohlo by sa vám páčiť

Organic Radiant Glow Veil INIKA ORGANIC
51,90 €
Zapečený minerálny make-up
Zapečený minerálny make-up
Varianty:FreedomPatienceTrust
Zapečený minerálny make-up INIKA ORGANIC
43,90 €
Sypký minerálny make-up s SPF 25
Sypký minerálny make-up s SPF 25
Varianty:GraceFreedomInspiration
Sypký minerálny make-up s SPF 25 INIKA ORGANIC
43,90 €
Organický tekutý make-up
Organický tekutý make-up
Varianty:TanBeigeCream
Organický tekutý make-up INIKA ORGANIC
47,90 €