Zrkadlo Oval s mramorovým podstavcom

143,90 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 23. 5. - 27. 5.

  • Výdajne po celej SR

Zrkadlo Oval má mosadzný kovový rám s hlbokým rámom a je porkyté filmom s vysokým rozlíšením, ktorý umožňuje vylepšené detaily. Zaveste ho na stenu alebo ho oprite o komodu či stôl a vychutnajte si krásu a dizajn tohto jedinečného dizajnového kúsku.

Značka POLSPOTTEN
Katalógové číslo 300-300-133
Farba tmavo zelená
Rozmer 20 × 6,5 × 40 cm
Váha 2,4 kg
Materiál železo / sklo / mramor
kov: Lesklý kvalitný materiál, ktorý dodá nádych luxusu a len tak sa neopozerá. Medzi jeho prednosti radíme predovšetkým húževnatosť a výdrž. Preto sú produkty s prvkami kovu jedny z najkvalitnejších na trhu. sklo: Sklo nám svojou transparentnosťou dovoľuje vidieť skrz a vďaka tomu sa teší hojnej obľube na poli využitia v bytoch a domoch. Pri poctivom umývaní bude krásne krištáľovo čisté po dlhú dobu svojej životnosti. mramor/kameň: Mramor je krásna záležitosť, ktorá dodá interiéru uzemnenie a upokojenie v podobe elementu prírody a jemných vzorov. Kameň je celkovo hojne využívaný práve pre svoju prirodzenú krásu a jednoduchú údržbu.
O značke / POLSPOTTEN

Hravý a ľahko ironický dizajn, ktorý posúva hranice štandardu. Predmety navrhnuté značkou Pols Potten sú studnicou potešenia a hravým doplnkom života tých, ktorí ich používajú. Myšlienkou značky je objaviť štýl, ktorý pozdvihne identitu vášho domova alebo pracovného prostredia a nebojí sa ani experimentovania. Kúsky od Pols Potten vám dávajú možnosť vyjadriť svoju kreatívnu víziu prostredníctvom interiérov, ktoré nepoznajú hranice.
 

Mohlo by sa vám páčiť

- 45 %
Skladom, u vás už 30. 4.
Kozmetické zrkadlo Edge HÜBSCH
40,65 € 73,90 €
- 45 %
Skladom, u vás už 30. 4.
Kozmetické zrkadlo HÜBSCH
29,10 € 52,90 €
- 45 %
Skladom, u vás už 30. 4.
Stolové zrkadlo Smize HÜBSCH
42,63 € 77,50 €
- 20 %
Zrkadlo Rita BLOOMINGVILLE
33,52 € 41,90 €