Zrkadlo The Loop

Produkt skladom
67,90 €   –60 %
27,16 €
  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 2. 4. - 4. 4.

  • Výdajne po celej SR

Vytvorte v domácnosti nový rozmer pomocou nového zrkadla. Loop od spoločnosti House Doctor je štýlové a elegantné zrkadlo, ktoré sa dokonale hodí do modernej domácnosti. Zrkadlo sa dodáva s tenkým mosadzným okrajom a malým kruhom v hornej časti, vďaka ktorému ho možno ľahko zavesiť na klinec. Použite toto zrkadlo ako krásnu nástennú dekoráciu vo svojej domácnosti. Vďaka funkčnému dizajnu sa dá ľahko zavesiť a v prípade potreby aj premiestniť do iného priestoru. Zrkadlo môžete zavesiť samostatne na stenu v kúpeľni, spálni alebo v obývacej izbe, prípadne ho môžete skombinovať s menším zrkadlom The Loop a vytvoriť tak jedinečný a osobitý vzhľad svojho domova. 

Značka HOUSE DOCTOR
Katalógové číslo PM0151
Farba zlatá
Rozmer ∅ 38 cm
Zľava 40-60%
Materiál kov
kov: Lesklý kvalitný materiál, ktorý dodá nádych luxusu a len tak sa neopozerá. Medzi jeho prednosti radíme predovšetkým húževnatosť a výdrž. Preto sú produkty s prvkami kovu jedny z najkvalitnejších na trhu.
O značke / HOUSE DOCTOR

Každý domov si zaslúži dávku vitamínov, ktorá mu do múrov napumpuje život. Škandinávska značka House Doctor navrhuje dizajnové kúsky, ktoré zaručene vyliečia váš domov zo stereotypu. Medzi liekmi, ktorými nadopuje váš domov, sú rôzne vázy, sviečky, dekorácie na stenu, deky a vankúše, doplnky do kuchyne i do kancelárie, a to všetko z nepreberného množstva materiálov a v jedinečnom severskom štýle. Varovanie: môže byť vysoko návykový aj v malých dávkach. Možno zakúpiť aj bez predpisu.

Mohlo by sa vám páčiť

- 20 %
Zrkadlo Tom Tailor SIT MÖBEL
225,52 € 281,90 €
Zrkadlo Idyllic Bamboo
Zrkadlo Idyllic Bamboo
Varianty:40,5 × 33 × 1,5 cm /
- 65 %
Skladom, u vás už 2. 4.
Zrkadlo Idyllic Bamboo PRESENT TIME
27,62 € 78,90 €
- 30 %
Skladom, u vás už 2. 4.
Zrkadlo Dekoratif HANAH HOME
67,13 € 95,90 €
- 10 %
Zrkadlo Hongi Mirror – Black KARUP DESIGN
136,71 € 151,90 €