Ako si vylepšiť študentskú izbu?

Ako si vylepšiť študentskú izbu?

Prespávate po náročnom školskom dni na internáte? Asi sa zhodneme, že si tam nechcete pripadať ako v hosteli. Radšej ako doma, vo svojej oáze kľudu a jedinečného vkusu. Lenže ako to zariadiť, keď máte k dispozícii len pár metrov štvorcových s tuctovým nábytkom? Takto!

1. Nakŕmte oči aj uši

Nič proti lapačom prachu, ale do zdieľaných izieb sú ideálnejšie funkčné doplnky. Koknrétne ? Taký moderný gramofón poslúži ako parádna vintage dekorácia, a naviac vašim spolubývajúcim hneď vo dverách prezradí, či máte rozchodovú depku alebo party náladu náladu. Tichá domácnosť sa povoľuje len v skúškovom!

@urbanoutfitters

2. Zahlaďte (kreatívne) stopy

Ak sa chcete na svojej polke izby kreatívne vyblázniť, zožente si washi pásky. Hromadu washi pásek! Môžete s nimi dekorovať police aj skrine, a dokonca vám poslúžia aj ako nastenné rámčeky. To všetko bez vŕtania do stien a bez akéhokoľvek poškodenia zvereného inventáru!

Pinterest

3. Zožente si zelených domácich miláčikov

Psa, kocúra alebo leguána vám na internáte asi nepovolia. Ale keď vám nestačí dvojnohý spolubývajúci, môžete oživiť svoju izbu aspoň nejakou flórou. Pre obzvlášť familiárny pocit pri návrate do izby doporučujeme zohnať si trebárs pár sukulentov a dať im osobité prezývky. Ale pozor, Chandler s Monicou budú okrem polievania potrebovať aj nejaké dizajnové kvetináče!

vemzu.sk

4. Zbierajte perly na školské stretávky

Viete aké 3 veci #studentlife sú potrebné na prežitie? Instantné polievky, instantná káva, instantný foťák. Samozrejme, v podnájme by ste možno mali viac miesta a súkromia, ale obrať sa o všetky tie nové priateľstvá a crazy dobrodružstvá? Skromný nábytok si v budúcnosti ešte milión krát vynahradíte. Hlavne ale majte po ruke instax, pretože na tieto internátne roky budete raz vštci radi spomínať a tie najlepšie historky vám bez fotodokumentácie sotva niekto uverí!

Pinterest