Ako sa nezblázniť zo svadobnej sezóny? Cool návod pre snúbencov aj hostí

Ako sa nezblázniť zo svadobnej sezóny? Cool návod pre snúbencov aj hostí

Minulý piatok som sa vydala. Závoj som zabudla vo svadobnom apartmáne, neustrážila som si správny zasadací poriadok a výslužky som chystala až na hostine, po ktorej ostalo 5 kilo hummusu, keďže si všetci mysleli, že je to horčica. (Hádajte, kto mal pripraviť popisky na raut?) Ako skúsená koordinátorka svadobnej veselice vám teda predám pár dobrých rad - zo života do života.

@pinterest

Som nevesta. Značka: plánujem a žiarim

Moje hlavné odporúčanie znie: buďte trochu sebecká. Ak nemáte po ruke svadobnú agentúru, pravdepodobne to budú vaše bedrá, na ktorých bude ležať zodpovednosť za výber svetielok, dekorácií, kvetín, menoviek, hudby a tisícov ďalších maličkostí. Myslite preto hlavne sama na seba. K neveste, jej šatám, črievičkám a účesu sa upína pozornosť všetkých hostí (a samozrejme aj ženícha), preto venujte maximálnu starostlivosť tomu, aby ste sa cítila krásna, svieža a oddýchnutá. Nezabudnite si taktiež vybrať ležérny outfit na svadobnú párty – zvlášť ak máte mať extrémne teplo, korzetové svadobné šaty alebo detských hostí s ručičkami umazanými od torty.

pinterest.com

Som hosť. Značka: darujem a hodujem

Ako svadobný hosť máte celkom jednoduché úlohy: hodiť sa do gala, dobre sa baviť, nezakydať sa pri jedle, pripiť si na novomanželov, a ak ste single, ideálne neprepadať depke a sentimentu, ale radšej nadväzovať nové známosti (a chytiť kyticu alebo podväzok). V neposlednom rade sa sluší a patrí pár obdarovať. Ručne písané blahoprianie poteší manželov aj po rokoch – a zvlášť ak si priali finančné dary namiesto hmotných, v obálke s nápaditým prianím nebude bankovka pôsobiť neosobne.

@chaukiss

Ak ste pozvaní na tematickú alebo farebne ladenú svadbu, ktorá vyžaduje dresscode, berte to ako super príležitosť kúpiť si niečo pekného na seba, a ešte si v novom outfite zaobstarať profesionálne fotky zadarmo (na svadbách sa to objektívmi a bleskami len tak hemží). Myslite aj na to, že sa na veseliciach často tancuje až do rána – vaša obuv by tým pádom mala byť štýlová, ale aj pohodlná.

@pinterest

Som ženích. Značka: beriem (si) nevestu celú, so všetkým, čo k nej patrí

Zaumienila si vaša nastávajúca, že musíte mať dokonalú svadbu podľa posledných trendov? Tak sa psychicky pripravte na nákupy nevyhnutných rekvizít v štýle boho: potrebujete sviečky, luxusné deky na piknik, dekoračné svetielka, no, a samozrejme Instax, najlejšie v bielej farbe! Vaša úloha tým pádom znie: aj keby sa vám zdali také „serepetičky“ zbytočné, buďte chápavý a veľkorysý. Taký prístup sa vám mimochodom bude hodiť aj po celý zbytok manželského spolunažívania.

@northeastohioweddingsmagazine

@pinterest