Nástenná polica Color

195,90 €
  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 10. 6. - 12. 6.

  • Výdajne po celej SR

Úhľadná a všestranná polica z radu Tom Tailor Color, ktorá dodá vášmu domovu farbu a rozmer. Dve police, kde jedna je asymetrická na všestranné použitie. Môžete ho umiestniť buď asymetrickou policou nahor alebo nadol. Hodí sa takmer do každej domácnosti a miestnosti. Je to dobrý malý úložný doplnok alebo miesto na vystavenie vašich milovaných vecí v obývacej izbe a kuchyni, rovnako ako v spálni alebo predsieni. Má jemne zaoblené rohy v pravom duchu Tom Tailor. Značkový gombík Tom Tailor dodáva polici extra designový a životný štýl. Vyrobené vo Švédsku. Rad Tom Tailor Color je výsledkom spolupráce medzi Tenzo a Tom Tailor. Navrhnuté populárnou značkou Tom Tailor a vyrobené vo Švédsku spoločnosťou Tenzo. Kolekcia kombinuje čisté línie s hravými farbami – kus nábytku, ktorý si získa pozornosť divákov a dodá vášmu domovu farebný nádych.

Značka TENZO
Katalógové číslo 9002906013
Farba Coral Red
Rozmer 60 × 20 × 20 cm
Váha 4 kg
Materiál drevotrieska / MDF
drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo.
O značke / TENZO

Zoznámte sa so švédskou nábytkárskou firmou, kombinujúcou trendový dizajnový nábytok spolu so škandinávskym nadýchom, ktorého história siaha už od roku 1934. Široká ponuka kvalitného nábytku, navrhovaný od starostlivo vybraných dizajnérov úzko spolupracujúcich s výrobou tak, aby využil maximálnu kapacitu výroby vo Švédsku. Bez kompromisov tvorí moderný a unikátny nábytok s citom pre detail, ktorý vás nadchne.

Mohlo by sa vám páčiť

- 20 %
Police Forma – veľká HÜBSCH
199,92 € 249,90 €
- 20 %
Police Forma – malá HÜBSCH
87,92 € 109,90 €
- 20 %
Nástenná polička Arki – natural HÜBSCH
76,72 € 95,90 €
- 20 %
Nástenná polička Arki – oranžová HÜBSCH
76,72 € 95,90 €