Příborník Malibu

850,90 €
  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 6. 6. - 10. 6.

  • Výdajne po celej SR

Tento príborník má dostatok miesta na riad, príbory, bielizeň, hry alebo čokoľvek, čo si chcete uložiť vo svojej obývacej izbe alebo jedálni. Dizajn je jedinečný, inšpirovaný americkou kultúrou stolovania a surfovania 50. rokov, s pekne zaoblenými hranami. Rukoväte a výrez s logom Malibu®. Príborník má dvoje dvere s jednou nastaviteľnou policou vo vnútri každého. Štyri zásuvky. Zlaďte tento príborník s ďalšími úložnými jednotkami z kolekcie Malibu z farebnej kolekcie Spring rebels, palety inšpirovanej americkým západným pobrežím a kultúrou stravníkov 50. rokov. Vyrobené vo Švédsku firmou Tenzo, navrhnuté Rutgerom Anderssonom. Montáž je nutná, návod na zostavenie je súčasťou dodávky.

Maximálna hmotnosť: 40 kg hore rovnomerne rozprestreté, 5 kg/zásuvka, 10 kg/polica.

Značka TENZO
Katalógové číslo 9005236510
Farba Red Sand
Rozmer 146 × 92 × 41 cm
Váha 71 kg
Materiál drevotrieska / MDF
drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo.
O značke / TENZO

Zoznámte sa so švédskou nábytkárskou firmou, kombinujúcou trendový dizajnový nábytok spolu so škandinávskym nadýchom, ktorého história siaha už od roku 1934. Široká ponuka kvalitného nábytku, navrhovaný od starostlivo vybraných dizajnérov úzko spolupracujúcich s výrobou tak, aby využil maximálnu kapacitu výroby vo Švédsku. Bez kompromisov tvorí moderný a unikátny nábytok s citom pre detail, ktorý vás nadchne.

Mohlo by sa vám páčiť

- 10 %
Komoda Sierra TEULAT
813,51 € 903,90 €
Komoda Cabana EICHHOLTZ
6 324,50 €
Komoda Modesto L EICHHOLTZ
7 726,90 €
Komoda Camelot L EICHHOLTZ
8 435,50 €