Sada 5 ks – Karafa Mosel a poháre na biele víno Riesling

Produkt nie je skladom.
133,90 €   –10 %
120,51 €
Produkt nie je skladom.

Tieto poháre na rizling rýnsky sú ideálne pre vyváženie vysokej kyslosti a zvyškového cukru ovocných bielych vín. Tento tvar je najuniverzálnejším pohárom na biele víno v sortimente značkyRIEDEL. Pomáha vyrovnávať svieže tóny a vysoký obsah minerálnych zložiek vo víne a pomáha zdôrazňovať jeho nádhernú ovocnú arómu.

Karafa Mosel v sebe spája jednoduchosť a funkčnosť a je určená pre milovníkov vína, ktorí túžia po univerzálnej a ľahko použiteľnej karafe bez zbytočných starostí. Jej štíhly a praktický dizajn sa zmestí do dverí väčšiny chladničiek a umožňuje šetrné dekantovanie, vhodné pre vína akéhokoľvek veku, štýlu alebo farby. Do karafy sa zmestí jedna fľaša vína. Sada obsahuje karafu a 4 poháre. Karafu aj poháre je možné umývať v umývačke riadu.

ROZMERY
> objem pohára 395 ml, výška 235 mm
> objem karafy 1320 ml, výška 285 mm

Značka RIEDEL
Katalógové číslo 5449_15-MOS
Farba Čirá
Objem 395 ml / 1320 ml
Materiál krištáľové sklo
sklo: Sklo nám svojou transparentnosťou dovoľuje vidieť skrz a vďaka tomu sa teší hojnej obľube na poli využitia v bytoch a domoch. Pri poctivom umývaní bude krásne krištáľovo čisté po dlhú dobu svojej životnosti.
O značke / RIEDEL

RIEDEL je rodinná firma, ktorá ako prvá v histórii rozpoznala, že chuť a vôňa nápoja je ovplyvnená tvarom nádoby.Spoločnosť bola založená v roku 1756 a od roku 1958 je priekopníkom odrodovo špecifických pohárov. Stala sa celosvetovo obľúbenou značkou pre znalcov vína a nápojových špecialistov, profesionálov v pohostinstve a spotrebiteľov.

Víno vykazuje úplne odlišné vlastnosti, keď sa podáva v rôznych pohároch. Tieto rozdiely môžu byť také veľké, že keď sa rovnaké víno podáva v niekoľkých rôznych pohároch, aj skúsení znalci vína sa domnievajú, že ochutnávajú rôzne vína. RIEDEL preto vytvoril tvary, ktoré špecificky zvýrazňujú harmóniu vína a podčiarkujú jeho jedinečné vlastnosti.

Mohlo by sa vám páčiť

- 20 %
Pohár na víno Viaja BLOOMINGVILLE
15,12 € 18,90 €
- 35 %
Skladom, u vás už 30. 4.
Sada 6 ks – Poháre na šampanské Cuttings POLSPOTTEN
144,89 € 222,90 €
Pohár na šampanské Amber BROSTE COPENHAGEN
16,90 €
Skladom, u vás už 30. 4.
Pohár na biele víno Amber BROSTE COPENHAGEN
16,90 €