Skriňa Finca

690,50 €
  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 18. 6. - 20. 6.

  • Výdajne po celej SR

S nadrozmernou objednávkou vás samozrejme nenecháme na holičkách, dopravu aj takto veľkého kúsku od nás budete mať zadarmo. V prípade doručenia v rámci Bratislavy je v cene aj výnos 2 člennou posádkou.

Štýlové, nadčasové a moderné. To sú kľúčové slová nábytkovej série Finca. Séria Finca pochádza z kolekcie holandskej značky interiérového dizajnu WOOOD a je vyrobená z prírodnej borovice. Tento kúsok je povrchovo upravený matným náterom so svetlým laserovo šedým odtieňom. Čisté línie nábytku Finca nie sú prerušované úchytmi, s moderným systémom push-to-open sa dvierka a zásuvky otvárajú a zatvárajú ticho.

Skriňa Finca je široká verzia, úzky príborník je jednodverový. Horné dvoje dvierka príborníka Finca zakrývajú tri praktické úložné priestory. Nižšie je otvorená priehradka na vystavenie vašej najlepšej domácej dekorácie. Dvoje spodné dvere udržujú ďalšie dva priestranné úložné priestory mimo dohľadu. Dve horné a dve spodné priehradky majú každá výšku 32 cm, šírku 108 cm a hĺbku 37 cm. Dve priehradky uprostred majú výšku 34 cm. Spodná hrana príborníka ponecháva vpredu 7 cm priestoru, vďaka čomu nábytok vyzerá ako plávajúci. Každá polica má pri rovnomernom rozložení hmotnosti nosnosť až 10 kg. Každý kus nábytku zo série Finca je dodávaný ako jednoduchá stavebnica s jasným montážnym návodom. Posúvanie nábytku môže spôsobiť škrabance na tvrdých podlahách, na ochranu umiestnite plstené klzáky na spodnú stranu.

Značka WOOOD
Katalógové číslo 373466-M
Farba Mist
Rozmer 210 × 110 × 40 cm
Poznámka Vyžaduje montáž
Zľava do 20%
Materiál borovicové drevo
drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo.
O značke / WOOOD

Ich koncept je veľmi jednoduchý. Vyrábajú robustný moderný nábytok, ktorý je jednoducho zostaviteľný a spája v sebe dekoratívne, ale aj praktické funkcie. Značka WOOOD má len jedno poslanie, a to dodať šťavu akémukoľvek interiéru. Vyskúšajte atraktívnu a modernú holandskú značku WOOOD, a vytvorte zo svojho bývania unikátnu záležitosť.

Mohlo by sa vám páčiť

- 10 %
Skladom, u vás už 30. 4.
Šatník SONGMICS
51,21 € 56,90 €
Drevená skriňa Ties WOOOD
590,50 €
Drevená skrinka Gijs WOOOD
483,90 €