Skrinka Birka

873,90 €
  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 6. 6. - 10. 6.

  • Výdajne po celej SR

Skrinka s masívnymi dubovými držadlami a nohami. Štyri dvere sú vybavené dvierkami s mäkkým dovieraním. Jedna nastaviteľná polica za každým dvierkom. Stane sa dokonalým doplnkom vášho domova a dodá mu punc elegancie a sofistikovanosti. Kontrast medzi lakovaným povrchom a dubovými listami mu dodáva jedinečný a pútavý vzhľad, ktorý na vašich hostí určite urobí dojem. Vďaka dostatku úložného priestoru si všetky svoje veci ľahko usporiadate a uložíte. Či už ho používate na knihy, riad alebo dekoratívne predmety, váš domov bude určite vyzerať úhľadne a upratané. Moderná švédska designová skrinka. Dizajn Tenzo vyrobený vo Švédsku.

Výrobok je vyrobený z lakovanej MDF a drevotriesky, nohy a madlá sú z masívneho olejovaného duba.

Značka TENZO
Katalógové číslo 9002814634
Farba Anthracite Matte / Oak
Rozmer 118 × 135 × 43 cm
Materiál drevotrieska / MDF
drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo.
O značke / TENZO

Zoznámte sa so švédskou nábytkárskou firmou, kombinujúcou trendový dizajnový nábytok spolu so škandinávskym nadýchom, ktorého história siaha už od roku 1934. Široká ponuka kvalitného nábytku, navrhovaný od starostlivo vybraných dizajnérov úzko spolupracujúcich s výrobou tak, aby využil maximálnu kapacitu výroby vo Švédsku. Bez kompromisov tvorí moderný a unikátny nábytok s citom pre detail, ktorý vás nadchne.

Mohlo by sa vám páčiť

- 10 %
Komoda Sierra TEULAT
813,51 € 903,90 €
Komoda Cabana EICHHOLTZ
6 324,50 €
Komoda Modesto L EICHHOLTZ
7 726,90 €
Komoda Camelot L EICHHOLTZ
8 435,50 €