Úložná skrinka

128,50 €   –10 %
115,65 €
  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 17. 5. - 21. 5.

  • Výdajne po celej SR

> Naša štíhla kúpeľňová skrinka obsahuje horné a spodné skrinky, police a zásuvky. Ponúka tri typy úložných riešení v šiestich priehradkách na uloženie položiek podľa typu.
> Horné a spodné dvierka skriniek je možné inštalovať vľavo alebo vpravo podľa vašich preferencií, zatiaľ čo police vo vnútri skriniek je možné upraviť tak, aby sa do nich zmestili predmety rôznych výšok.
> Vďaka očíslovaným dielom a ľahko pochopiteľným pokynom je zostavenie tejto vysokej kúpeľňovej skrinky hračkou. Hladké dverné panely sa navyše ľahko čistia.
> Tento kúpeľňový úložný diel, navrhnutý s elegantnými líniami a elegantnou bielou farbou, bez námahy doplní dekor vašej kúpeľne, obývacej izby alebo chodby.
> Táto úzka úložná skriňa je vyrobená z vysoko kvalitného MDF a má dlhú životnosť. K ďalšiemu zvýšeniu celkovej stability a bezpečnosti je dodávaná sada proti prevráteniu.

Značka VASAGLE
Katalógové číslo BBC560P31
Farba biela
Rozmer 30 × 30 × 170 cm
Váha 22,3 kg
Materiál drevotrieska / oceľ
drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo. oceľ: Najvýznamnejšími vlastnosťami ocele sú skvelá tvárnosť, odolnosť a dobrá tepelná vodivosť. Oceľ sa zároveň recykluje už pomaly od jej objavenia, je totiž značne lacnejšie ju recyklovať ako ťažiť rudu a vyrábať novú. Ak sa naleští tak sa krásne leskne, no jej povrch je možné všemožne upravovať.
O značke / VASAGLE

Osobitý, cenovo dostupný štýl – to je motto nemeckej značky Vasagle. Chcú vytvárať jednoduchý, cenovo dostupný nábytok pre malé priestory, ktorý prináša radosť a osobitosť do rôznych domácností. Ich kolekcia ponúka široký výber z nábytku do obývačiek, spální, kúpeľní, kuchýň, ale aj kancelárií. Nechajte sa zlákať funkčným nábytkom Vasagle, ktorý získal obrovský ohlas aj na veľtrhoch v USA.

Mohlo by sa vám páčiť

- 20 %
Skladom, u vás už 2. 5.
Kúpeľňová skrinka VASAGLE
66,32 € 82,90 €
- 10 %
Úložná skrinka nad WC VASAGLE
148,05 € 164,50 €
- 10 %
Mobilný servírovací vozík VASAGLE
70,11 € 77,90 €
- 10 %
Skladom, u vás už 2. 5.
Úložná skrinka VASAGLE
71,01 € 78,90 €