Dvojmiestna pohovka Neelo

897,90 €   –15 %
763,22 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 24. 6. - 26. 6.

  • Výdajne po celej SR

S nadrozmernou objednávkou vás samozrejme nenecháme na holičkách, dopravu aj takto veľkého kúsku od nás budete mať zadarmo. V prípade doručenia v rámci Bratislavy je v cene aj výnos 2 člennou posádkou.

Pohovka Neelo je jedným z dvoch modelov novej kategórie kancelárskych pohoviek Mesonica. Tento nábytok je určený najmä do verejných priestorov, ako sú kancelárie, čakárne, vestibuly a ateliéry. Vďaka malým rozmerom pohovky ju možno ľahko umiestniť do stiesnených priestorov. Látka Yacht použitá na modeli Neelo dodáva nábytku osobitý štýl. Zvláštnosťou tohto výrobku je "kožený aspekt" v kombinácii s príjemným pocitom z látky. Vrchnú vrstvu tvorí mikrosemiš s koženou potlačou - reliéfom. Základ tohto výrobku bol vyrobený z pravej recyklovanej kože. Tieto recyklované kožené vlákna sa postarajú o tento špeciálny, jedinečný a hutný pocit. Okrem toho kombinácia látky so štíhlymi nohami z prírodného dreva robí z pohovky jedinečnú a originálnu interpretáciu nábytku určeného na verejné použitie. Charakteristickým znakom pohovky je jej otvorený šev, ktorý dodáva nábytku neokázalý a mierne nonšalantný vzhľad. Vďaka tomu získa každý interiér zariadený modelom Neelo charakter.

> čalúnenie: Yacht od Textaafoam
> Martindale 30 000, 672 g/lm, predná strana: 96 % PES 4 % PU, zadná strana: 100 % koža
> sedadlo: vlnové pružiny typ B, pena 30/45 8cm
> chrbát: vankúš so silikónovou vložkou
> nohy: drevený rám 3 cm, drevené nohy 20 cm
> konštrukcia: drevotrieska, kartón, bukové lamely

Značka MESONICA
Katalógové číslo MES-NEELO-159A-2
Farba Light Beige
Rozmer 152 × 80 × 76 cm
Váha 35 kg
Zľava do 20%
Materiál Mesonica Selection fabric – kožený vzhľad
O značke / MESONICA

Mesonica nie je len ďalšia značka nábytku, je to príbeh lásky k dizajnu a kvalite. Očakávajte nábytok, ktorého každý kus vyžaruje osobitý štýl a zároveň ponúka najvyšší komfort. Od klasického dreva až po luxusné látky, Mesonica je spojením tradičného remeselného spracovania s moderným dizajnom, vytvoreným pre tých, ktorí chcú mať domov s charakterom. Je to nábytok, na ktorý sa len nepozeráte, ale ho aj zažívate.

Mohlo by sa vám páčiť

- 10 %
Rozkladacia pohovka Malling ACTONA
810,45 € 900,50 €
- 10 %
Rozkladacia pohovka Malling ACTONA
738,45 € 820,50 €
Pohovka Belvedere EICHHOLTZ
6 690,90 €
Pohovka Taraval EICHHOLTZ
7 726,90 €