Lavica s úložnými policami

99,50 €   –10 %
89,55 €

Dostupné varianty

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 16. 5. - 20. 5.

  • Výdajne po celej SR

> Koniec neporiadku na chodbe zaistí táto úložná lavica. Má dvanásť priehradok s rozmermi 29,8 x 24,4 cm (D x Š), do ktorých sa ľahko zmestí 12 párov pánskych topánok. Prepážky v bočných oddieloch sú nastaviteľné a odnímateľné, aby sa do nich zmestili topánky, košíky a ďalšie.
> Táto lavica na topánky, vyrobená z kvalitnej drevotrieskovej dosky s hrúbkou 12 mm, unesie až 136 kg bez kývania. Dodáva sa tiež so 6 podložkami na spodnej strane, ktoré chránia podlahu pred poškriabaním.
> Vankúš, vďaka ktorému sa na tejto lavici pohodlne sedí, je pripevnený suchými zipsami pre ľahké sňatie. Jeho látkový poťah so zipsom v ľanovom vzhľade je možné ľahko sňať a vyprať.
> Nie je potrebné sa starať o montáž tejto lavičky na topánky s vankúšom. Vďaka jasne označeným dielom a zrozumiteľným pokynom ho budete mať zostavený behom okamihu.
> Či už ju použijete ako lavičku na topánky v predsieni, odkladaciu policu v obývacej izbe alebo lavičku na konci postele v spálni, táto úložná lavica určite dodá módu aj funkciu všade, kde ju použijete.< /p>

Značka VASAGLE
Katalógové číslo LHS012W14
Farba šedá / biela
Rozmer 104 × 30,3 × 48 cm
Váha 18,3 kg
Materiál drevotrieska
drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo.
O značke / VASAGLE

Osobitý, cenovo dostupný štýl – to je motto nemeckej značky Vasagle. Chcú vytvárať jednoduchý, cenovo dostupný nábytok pre malé priestory, ktorý prináša radosť a osobitosť do rôznych domácností. Ich kolekcia ponúka široký výber z nábytku do obývačiek, spální, kúpeľní, kuchýň, ale aj kancelárií. Nechajte sa zlákať funkčným nábytkom Vasagle, ktorý získal obrovský ohlas aj na veľtrhoch v USA.

Mohlo by sa vám páčiť

- 20 %
Lavica Forma HÜBSCH
447,92 € 559,90 €
Nové
Lavica VASAGLE
93,50 €
Nové
Lavica VASAGLE
93,50 €
Nové
Lavica VASAGLE
93,50 €