Pohovka Teddy XL

3 760,50 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 23. 5. - 27. 5.

  • Výdajne po celej SR

S nadrozmernou objednávkou vás samozrejme nenecháme na holičkách, dopravu aj takto veľkého kúsku od nás budete mať zadarmo.

Pohovka Teddy XL je najväčším prírastkom do rodiny Teddy. Pohovka v sebe prináša nový pohľad a kombinuje hlboké pohodlie s modernými líniami. Sedák je hlboký, mäkký a obopína tvary vašej postavy. Polstrovaná konštrukcia vyzerá, ako by boli jednotlivé strany stlačené k sebe, aby sa tak zdôraznili jej nadýchané rysy. Teddy je čalúnená hrejivou, príjemnou látkou bouclé. Je elegantným a huňatým doplnkom vášho priestoru; a je k dispozícii v dvoch farbách, béžovej a olivovo zelenej. Pohovku Teddy môžete spárovať s jej spoločníkom z rovnakej kolekcie - kreslom Teddy - a získajte tak najpohodlnejšu sedaciu zónu široko ďaleko.

Značka POLSPOTTEN
Katalógové číslo 559-020-008
Farba olivovo zelená
Rozmer 92 × 206 × 71 cm
Váha 64,5 kg
Materiál Konštrukcia: drevo, pena, kov / Čalúnenie: 96% polyester, 4% polyakryl
O značke / POLSPOTTEN

Hravý a ľahko ironický dizajn, ktorý posúva hranice štandardu. Predmety navrhnuté značkou Pols Potten sú studnicou potešenia a hravým doplnkom života tých, ktorí ich používajú. Myšlienkou značky je objaviť štýl, ktorý pozdvihne identitu vášho domova alebo pracovného prostredia a nebojí sa ani experimentovania. Kúsky od Pols Potten vám dávajú možnosť vyjadriť svoju kreatívnu víziu prostredníctvom interiérov, ktoré nepoznajú hranice.
 

Mohlo by sa vám páčiť

- 10 %
Rozkladacia pohovka Malling ACTONA
810,45 € 900,50 €
- 10 %
Rozkladacia pohovka Malling ACTONA
738,45 € 820,50 €
Pohovka Belvedere EICHHOLTZ
6 083,90 €
Pohovka Taraval EICHHOLTZ
7 025,90 €