Pracovný stôl Vence

3 688,90 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 31. 5. - 4. 6.

  • Výdajne po celej SR

S nadrozmernou objednávkou vás samozrejme nenecháme na holičkách, dopravu aj takto veľkého kúsku od nás budete mať zadarmo. V prípade doručenia v rámci Bratislavy je v cene aj výnos 2 člennou posádkou.

Stôl Vence je nápadný a moderný kúsok s jedinečným organickým tvarom. Prírodná dubová dyha vyžaruje zmysel pre modernú eleganciu, zatiaľ čo stôl má malú zásuvku, ktorá ponúka priestor na vaše nevyhnutnosti. Stôl Vence, podporovaný elegantnými elipsovými nohami, kombinuje štýl a funkčnosť a vytvára pracovný priestor, ktorý je vizuálne príťažlivý aj praktický.

Značka EICHHOLTZ
Katalógové číslo EICH_118212
Farba čierna
Rozmer 145 × 91 × 78,5 cm
Váha 54,3 kg
Materiál MDF/ dubová dyha / biely céder
drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo.
O značke / EICHHOLTZ

Theo Eichholtz, vášnivý zberateľ starožitností, vždy hľadá jedinečné kúsky. Keď bol v 90. rokoch na ceste po Ázii, bol tak očarený čínskym koloniálnym nábytkom, že ho začal dovážať. To znamenalo jediné – začiatok firmy nesúcej jeho meno. Eichholtz je holandský výrobca luxusného nábytku špecializujúci sa na jedinečný dizajn svojich produktov. V priebehu rokov sa spoločnosť rozrástla na jeden z najznámejších a najuznávanejších veľkoobchodov s luxusným dizajnovým nábytkom, osvetlením a doplnkami. Vybrať si produkty Eichholtz znamená vybrať pre váš domov dokonalosť a pozdvihnúť váš interiér na novú úroveň, ktorú si zaslúži.

Mohlo by sa vám páčiť

- 20 %
Pracovný stôl Studio HÜBSCH
827,12 € 1 033,90 €
- 20 %
Pracovný stôl Tripple HÜBSCH
860,72 € 1 075,90 €
- 10 %
Kancelársky stôl Neptun – biela ACTONA
174,51 € 193,90 €
- 30 %
Skladom, u vás už 2. 5.
Pracovný stôl Rammi HANAH HOME
134,33 € 191,90 €