Příborník Corner

981,90 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 6. 6. - 10. 6.

  • Výdajne po celej SR

Tento príborník má dostatok úložného priestoru. Je ľahké ho umiestniť do mnohých miestností, ako je obývacia izba alebo kuchyňa. Do príborníka uložte napríklad svoj riad a ďalšie kuchynské potreby. Jedinečný dizajn s prepracovanými úchytmi v podobe skosených a zrezaných rohov umožňuje ľahké umiestnenie nábytku do všetkých domácností. Príborník má dvoje dvierka s nastaviteľnými policami vo vnútri a 3 šuplíky. Keď sú dvierka otvorené, zadná strana je čierna a boky zásuviek majú po vytiahnutí ľanový vzhľad. Nábytok má čierne úhľadné kovové nohy.

Moderný nábytok, ktorý ponúka množstvo úložného priestoru pre vašu obývaciu izbu, domácu pracovňu alebo spálňu.

Navrhol Jurij Rahimkulov, vyrobené vo Švédsku.

Značka TENZO
Katalógové číslo 9007005062
Farba Dark Taupe Matte
Rozmer 176,5 × 77,5 × 43 cm
Váha 61 kg
Materiál drevotrieska / MDF / kov
kov: Lesklý kvalitný materiál, ktorý dodá nádych luxusu a len tak sa neopozerá. Medzi jeho prednosti radíme predovšetkým húževnatosť a výdrž. Preto sú produkty s prvkami kovu jedny z najkvalitnejších na trhu. drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo.
O značke / TENZO

Zoznámte sa so švédskou nábytkárskou firmou, kombinujúcou trendový dizajnový nábytok spolu so škandinávskym nadýchom, ktorého história siaha už od roku 1934. Široká ponuka kvalitného nábytku, navrhovaný od starostlivo vybraných dizajnérov úzko spolupracujúcich s výrobou tak, aby využil maximálnu kapacitu výroby vo Švédsku. Bez kompromisov tvorí moderný a unikátny nábytok s citom pre detail, ktorý vás nadchne.

Mohlo by sa vám páčiť

- 10 %
Komoda Sierra TEULAT
813,51 € 903,90 €
Komoda Cabana EICHHOLTZ
6 324,50 €
Komoda Modesto L EICHHOLTZ
7 726,90 €
Komoda Camelot L EICHHOLTZ
8 435,50 €