Příborník Switch

1 128,90 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 6. 6. - 10. 6.

  • Výdajne po celej SR

Príborník dobrej veľkosti s množstvom úložného priestoru. Umiestnite do obývacej izby alebo jedálne. Za dvierkami, ktoré sa otvárajú po páre, môžete uložiť riad, poháre, obrusy, knihy a hry alebo čokoľvek chcete. Dizajn tohto bufetu je elegantný a vynikajúci škandinávsky. Krásna a kvalitne spracovaná rukoväť z masívneho duba mu dodáva elegantný nádych. Vďaka kombinácii lakovaného povrchu a hladkých dubových detailov je možné tento príborník ľahko umiestniť ako do moderných a retro domácností, tak aj do klasických bytov a domov. Za každým dvierkom jedna polica. Dvierka s mäkkým dovieraním s hladkým a tichým zatváraním. Switch je rad minimalisticky navrhnutého nábytku pre súčasný domov. Moderný štýlový nábytok v klasických odtieňoch v kombinácii s elegantnými asymetrickými úchytkami z tohto radu nábytku do každej domácnosti. Nábytok nechá vyniknúť vašu izbu a dodá vášmu domovu klasický najmodernejší vzhľad. Jemne zaoblené telo a štíhle kovové nohy sú lakované rovnakým odtieňom a tvoria tak jeden dokonalý celok. Navrhnuté dánskym dizajnérskym duom "Says Who". Nikolaj Duve a Kasper Meldgaard sú nábytkárski fanatici, priemyselní dizajnéri a kreatívci s láskou k modernému škandinávskemu designu. Jednoduchosť a funkčnosť sú základnými kvalitami ich dizajnu.

Značka TENZO
Katalógové číslo 9007724034
Farba Anthracite Matte
Rozmer 173 × 76 × 45 cm
Materiál drevotrieska / MDF
drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo.
O značke / TENZO

Zoznámte sa so švédskou nábytkárskou firmou, kombinujúcou trendový dizajnový nábytok spolu so škandinávskym nadýchom, ktorého história siaha už od roku 1934. Široká ponuka kvalitného nábytku, navrhovaný od starostlivo vybraných dizajnérov úzko spolupracujúcich s výrobou tak, aby využil maximálnu kapacitu výroby vo Švédsku. Bez kompromisov tvorí moderný a unikátny nábytok s citom pre detail, ktorý vás nadchne.

Mohlo by sa vám páčiť

- 10 %
Komoda Sierra TEULAT
813,51 € 903,90 €
Komoda Cabana EICHHOLTZ
6 324,50 €
Komoda Modesto L EICHHOLTZ
7 726,90 €
Komoda Camelot L EICHHOLTZ
8 435,50 €