Shine zberateľská sada – diár, obálka A4 a plniace pero Kaweco

159,50 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 10. 5. - 14. 5.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Luxusná sada z limitovanej edície Shine vyrobená v spolupráci s talianskou spoločnosťou Mantero. Darčeková sada obsahuje nedatovaný plánovací zápisník tvrdý červený XL, červenú obálku A4 na dokumenty a čierne plniace pero Moleskine X Kaweco 0,7 mm. Diár má pevnú, v chrbte šitú väzbu v kartónových doskách potiahnutých látkou od talianskej spoločnosti Mantero. Obopína ho pružná páska proti samovoľnému otváraniu. Obsahuje praktické vnútorné vrecko, textilnú záložku a leták s históriou Moleskine. Ďalej sadu samolepiek s letopočtom na nalepenie na chrbát plánovača a samolepky s jednotlivými mesiacmi na predelové stránky. Rozloženie diára: mesačné a týždenné, sekcia pre plánovanie ciest, časový rozvrh, nápady a ciele. Papier vo farbe slonoviny s gramážou 70 g/m2 neobsahuje kyseliny. Vyrobené z papiera získaného šetrným lesným hospodárením podľa FSC. Obálka vo veľkosti A4 (33 x 23 cm) je vhodná na uchovávanie dokumentov a listových papierov. Plniace pero vzniklo v spolupráci dvoch legendárnych značiek: Moleskine a Kaweco. Perá majú dnes už ikonický osemhranný dizajn, ale vylepšený o ergonomickú rukoväť pre ešte jednoduchšie a pohodlnejšie písanie. Nemecká značka Kaweco je synonymom vysoko kvalitných písacích potrieb a jej história siaha až do roku 1883.

Značka MOLESKINE
Katalógové číslo 8056598858938
Farba červená
Rozmer 19 × 25 cm
Materiál papier
papier: Papier je jednovrstvový tenký materiál vyrobený spracovaním celulózových vlákien získaných z dreva, trávy alebo iných rastlinných zdrojov vo vode. Jeho najväčšou výhodou je recyklovateľnosť a znovuvyužitie s malým dopadom na životné prostredie. Medzi produkty vyrobené z papiera patria knihy, zošity, diáre, priania, plagáty, baliace papiere a mnohé ďalšie...
O značke / MOLESKINE

Aj keď Moleskine vznikol až v roku 1997, podobné zápisníky si ľudia zamilovali už pred stovkami rokov. Obľubovali ich umelci ako Pablo Picasso, Oscar Wilde, Ernest Hamingway či cestopisec Bruce Chatwin, ktorému značka dokonca vďačí za svoje pomenovanie. V dnešnom hektickom svete pomáha umelcom, študentom a zamestnancom v organizovaní každodenných aktivít či uchovávaní cenných myšlienok a spomienok. Dnes vďačí Moleskine za svoju slávu hlavne nadčasovému dizajnu, kvalitnému spracovaniu a množstvu prevedení, z ktorých si vyberie každý. 

Mohlo by sa vám páčiť

Skladom, u vás už 2. 5.
Nedatovaný diár VEMZU Ebru VEMZU BOOKS
7,50 €
Zápisník tvrdý modrý
Zápisník tvrdý modrý
Varianty:S (9 × 14 cm) /
Zápisník tvrdý modrý MOLESKINE
16,90 €
Zápisník tvrdý svetlomodrý
Zápisník tvrdý svetlomodrý
Varianty:L (13 × 21 cm)
Skladom, u vás už 2. 5.
Zápisník tvrdý svetlomodrý MOLESKINE
19,90 €
Skladom, u vás už 2. 5.
Nedatovaný diár VEMZU Ebru VEMZU BOOKS
7,50 €