Stolička Doon

222,90 €   –10 %
200,61 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 23. 5. - 27. 5.

  • Výdajne po celej SR

Predstavujeme Doon Stool – všestranný kus nábytku vyrobený z odolnej ocele. K dispozícii v troch všestranných farbách, ktoré sa hodia k akémukoľvek dekoru. Jeho okrúhly tvar a odolná konštrukcia z neho robia štýlový a praktický kúsok, poskytujúci pohodlné sedenie alebo stabilný povrch, aby ste mohli mať svoje veci po ruke. Či už potrebujete vo svojej obývacej izbe miesto naviac alebo malý stolík pre vaše rastliny, s Doon Stool môžete ľahko vylepšiť akýkoľvek kút vášho interiéru.

Navrhli Anna Pietkun, Zuza Muszalska, Alicja Molińska a Damian Goliński:
Skupina mladých talentovaných dizajnérov zameraných na minimalizmus, múdre riešenia, udržateľnosť a materiálovú poctivosť. Otázka: „Je to najlepší spôsob, ako to urobiť? ich vedie k objavovaniu nielen nových originálnych foriem, ale aj riešení, ktoré v nábytku ešte nikdy neboli použité. Spojenie tejto originality s veľkým rešpektom a znalosťami pre minulé úspechy v odbore ich privádza k neustálym inováciám a objavovaniu nových ciest zakaždým, keď začnú proces vytvárania nového diela.

Značka NOO.MA
Katalógové číslo FUR3202
Farba Tomato Red
Rozmer 45 × 35 × 35 cm
Váha 6 kg
Zľava do 20%
Materiál oceľ / matný práškový náter
kov: Lesklý kvalitný materiál, ktorý dodá nádych luxusu a len tak sa neopozerá. Medzi jeho prednosti radíme predovšetkým húževnatosť a výdrž. Preto sú produkty s prvkami kovu jedny z najkvalitnejších na trhu.
O značke / NOO.MA

Poľská značka noo.ma má široký výber nábytku a doplnkov či už na komerčné účely, tak ak na dotvorenie domova a pohody. Dbajú na udržateľnosť materiálov orientovanú na budúcnosť za rozumné ceny. NOO.MA predáva všestranný a vizuálne univerzálny nábytok a doplnky pre všetkých kreatívcov. Ich kľúčovou hodnotou je vždy byť šetrnejší k životnému prostrediu, preto sú všetky ich návrhy vyrábané zodpovedne a dodávané v plochom balení, takmer bez použitia plastov.

Mohlo by sa vám páčiť

- 20 %
Stolička Forma HÜBSCH
231,92 € 289,90 €
- 10 %
Vonkajšie stolička Symi BAZAR BIZAR
337,41 € 374,90 €
- 10 %
Stolička Makara BAZAR BIZAR
179,91 € 199,90 €
- 10 %
Stolička Quincy BAZAR BIZAR
157,41 € 174,90 €