Knižnica Corner

865,90 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 10. 6. - 12. 6.

  • Výdajne po celej SR

Knižnica s dvoma dverami a štyrmi priehradkami. Vyrezané úchyty, ktoré tvoria dizajnový prvok. Za každým dvierkom nájdete policu. Všetky police sú nastaviteľné na vytvorenie flexibilného skladovania. Pánty s mäkkým zatváraním, vďaka ktorým sa dvere zatvárajú ticho a mäkko. Zadná strana smerujúca do miestnosti je čierna, čo vytvára peknú kombináciu s čiernymi nohami a tmavým priestorom z vyrezaných úchytov.

Moderný nábytok, ktorý ponúka množstvo úložného priestoru pre vašu obývaciu izbu, domácu pracovňu alebo spálňu.

Navrhol Jurij Rahimkulov, vyrobené vo Švédsku.

Značka TENZO
Katalógové číslo 9007002072
Farba Cotton White Matte
Rozmer 118 × 137 × 43 cm
Váha 64 kg
Materiál drevotrieska / MDF / kov
kov: Lesklý kvalitný materiál, ktorý dodá nádych luxusu a len tak sa neopozerá. Medzi jeho prednosti radíme predovšetkým húževnatosť a výdrž. Preto sú produkty s prvkami kovu jedny z najkvalitnejších na trhu. drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo.
O značke / TENZO

Zoznámte sa so švédskou nábytkárskou firmou, kombinujúcou trendový dizajnový nábytok spolu so škandinávskym nadýchom, ktorého história siaha už od roku 1934. Široká ponuka kvalitného nábytku, navrhovaný od starostlivo vybraných dizajnérov úzko spolupracujúcich s výrobou tak, aby využil maximálnu kapacitu výroby vo Švédsku. Bez kompromisov tvorí moderný a unikátny nábytok s citom pre detail, ktorý vás nadchne.

Mohlo by sa vám páčiť

Knižnica Madu WOOOD
341,90 €
- 10 %
Knižnica Angus − čierna ACTONA
184,95 € 205,50 €
- 10 %
Knižnica Maya VASAGLE
83,61 € 92,90 €
- 10 %
Knižnica Newcastle − čierna ACTONA
207,81 € 230,90 €