Šatník

60,50 €   –10 %
54,45 €

Dostupné varianty

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 17. 5. - 21. 5.

  • Výdajne po celej SR

Dokonale plní svoj účel a šetrí miesto. Ľahký a pritom pevný. Ideálny úložný priestor pre chodbu, schodisko, spálňu, detskú izbu alebo aj pivnicu, pôdu a komoru. Vďaka 2 šatným tyčiam do nej môžete zavesiť šaty, opasky a kravaty.
Praktický kryt: zrolovaný záves dverí je pripevnený suchými zipsami. Zipsy slúžia k ľahkému otváraniu a zatváraniu dverí. Chráni vaše oblečenie pred prachom a nečistotami. Vybavené popruhmi, aby kryt nekĺzal tam a späť.
Veľká kapacita a množstvo úložného priestoru: extra veľká skladacia skrinka ponúka veľa miesta. Pri rovnomernom rozložení hmotnosti pojme každý oddiel až 5 kg a tyč na šaty až 15 kg.Vysoko kvalitné oceľové rúrky, robustné plastové konektory: s hladkým povrchom sú oceľové rúrky odolné proti korózii a opotrebovaniu. Plastové konektory vyrobené z vysoko kvalitného polypropylénu sú bez zápachu, tlaku odolné, žiaruvzdorné, robustné a stabilné.
Vodotesné police: kryt a police vyrobené z netkanej textílie sú priedušné a odolné proti vlhkosti. Poličky sú laminované PP fóliou a jednoducho sa udržiavajú.

Značka SONGMICS
Katalógové číslo RYG12B
Farba čierna
Rozmer 150 × 45 × 175 cm
Váha 5,3 kg
Zľava do 20%
Materiál oceľ / netkaná textília / plast
O značke / SONGMICS

Značka SONGMICS má od svojho vzniku v roku 2012 jasný cieľ: vyrábať kvalitný a dostupný nábytok pre domácnosti široko ďaleko. Ich produkty sú jednoduché a funkčné a pomôžu vám si to doma usporiadať a zorganizovať. SONGMICS kladú veľký dôraz na spätnú väzbu od svojich zákazníkov a svoje výrobky neustále vylepšujú, a aj vďaka tomu sú tak obľúbené!

Mohlo by sa vám páčiť

- 10 %
Skladom, u vás už 2. 5.
Šatník SONGMICS
51,21 € 56,90 €
Drevená skriňa Ties WOOOD
590,50 €
Drevená skrinka Gijs WOOOD
483,90 €