Štvormiestna pohovka Vanda

1 621,90 €   –20 %
1 297,52 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 2. 7. - 4. 7.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Štvormiestna pohovka Vanda je vyrobená z krásnej, luxusnej ženilkovej látky s miernymi a nepravidelnými pruhmi, pripomínajúce menčester. Materiál je príjemný na dotyk, má hebký omak a veľmi útulný vzhľad. Farba látky je zmiešaná, melanžová, vďaka čomu sú nečistoty menej viditeľné. Mierne dúhový povrch sa mení v závislosti od uhla svetla. Ženilka je veľmi odolná proti ťahu a poškriabaniu, preto sa odporúča predovšetkým milovníkom zvierat. Vyznačuje sa vysokou odolnosťou proti oderu (Martindale test: 28 000 - 32 000, 430 g/m²) a veľmi nízkou náchylnosťou na žmolkovanie a oderu.

Použité materiály: zamatový poťah, masívne borovicové drevo, čalúnická lepenka, drevotrieska, plastové nožičky.

Celkové rozmery – dĺžka 286 × šírka 100 × výška 85 cm, výška sedadla od podlahy – 38 cm, hĺbka sedadla – 60 cm.

Výplň sedadla a operadla: polyuretánová pena 30 kg/m³, silikón

Maximálna nosnosť: 400 kg.

Aby ostal váš nábytok v perfektnom stave, treba z neho pravidelne odstraňovať prach a nečistoty. Na čistenie odporúčame poúživať mäkkú kefu, aby ste nepoškodili alebo neroztrhli poťah. Na čistenie nepoužívajte vysávač. Na čistenie mokrých alebo mastných škvŕn použite papierovú utierku a následne vlhkú mäkkú špongiu, ktorá škvrnu rýchlo absorbuje. Následne môžete pristúpiť k odstráneniu škvrny zmesou neutrálneho čistiaceho prostriedku a vody. Nikdy nesušte fénom, žehličkou, či iným agresívnym tepelným zdrojom. Na udržanie hustoty a farby látky by mal byť nábytok umiestnený min. 50 cm od radiátora alebo sporáka a mal by byť umiestnený mimo priamemu slnečnému žiarenia, aby sa zabránilo blednutiu farieb.

Značka MAZZINI SOFAS
Katalógové číslo MAZ_3SOR_142_F1_VANDA1
Farba Light Beige
Rozmer 286 × 100 × 85 cm
Váha 105 kg
Zľava do 20%
Materiál Poťah: 100% polyester / Rám: borovicové drevo, drevotrieska, plast
O značke / MAZZINI SOFAS

Značka MAZZINI SOFAS ponúka krásny nábytok v škandinávskom dizajne. Ich kolekcia obsahuje pohovky, kreslá, stoličky, polstrované lavice a štýlové operadlá. Produkty značky MAZZINI sa predávajú súkromným aj korporátnym zákazníkom, ale aj do nadnárodných hotelových reťazcov a luxusných kúpeľných zariadení. Široká ponuka dizajnov, textilu a farieb ponúka riešenie aj pre náročných zákazníkov. Produkty sú vyrábané v Európe a sú známe pre výbornú kvalitu použitých materiálov a skvelý dizajn vzorov. Všetky produkty z kolekcie MAZZINI sú vyrábané s maximálnym úsilím a starostlivosťou, ktorými si získali srdcia mnohých zákazníkov po celom svete.

Mohlo by sa vám páčiť

- 10 %
Rozkladacia pohovka Malling ACTONA
810,45 € 900,50 €
- 10 %
Rozkladacia pohovka Malling ACTONA
738,45 € 820,50 €
Pohovka Belvedere EICHHOLTZ
6 690,90 €
Pohovka Taraval EICHHOLTZ
7 726,90 €