Regeneračný denný krém The Ultimate Day

Produkt nie je skladom.
137,50 €
Produkt nie je skladom.

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Regeneračný a výživujúci hydratačný krém

Tento hlboko vyživujúci krém s viacerými účinkami s exkluzívnou receptúrou obsahujúcou komplex zložiek z granátového jablka zvyšuje prirodzenú schopnosť pokožky zvýšiť produkciu kolagénu a elastínu. Granátové jablká sa pestujú v srdci Stredomoria a zbierajú sa úplne česrtvé, aby sa zabezpečila ich maximálna účinnosť. Táto legendárna superpotravina je známa svojim vysokým obdahom antioxidantov, vitamínov a oveľa viac. Dokáže zlepšiť prekrvenie pokožky stimuláciou špecifických proteínov nazývaných akvaporíny. Pomáha tiež produkcii kolagénu, čo vedie k tomu, že pokožka sa stáva hrubšou: znak väčšej vitality a lepšej obnovy buniek. Pomáha tiež chrániť pokožku svojimi antioxidačnými vlastnosťami.

VÝHODY
Vďaka obsahu provitamínu A a vitamínu E sú linky na vašej tvári a vrásky výrazne zredukované. Pokožka je na dotyk pevnejšia a jej elasticita sa výrazne zlepšuje.S vysokým obsahom omega-6 tento krém jemne detoxikuje pokožku a zároveň jej dodáva vlhkosť pre neuveriteľne hydratovanú, vyhladenú a žiariacu pokožku.

AKO POUŽÍVAŤ
Používajte ho ráno, aby ste odomkli mladistvý potenciál svojej pleti a užili si pružnú pleť, ktorá žiari vitalitou.PRE VŠETKY TYPY PLETI.

IDEÁLNE PRE
> Viaceré známky starnutia
> Strata pevnosti
> Linky a vrásky
> Matnosť, strata žiarivosti pleti
> Suchosť, dehydratácia

KOMPLETNÉ ZLOŽENIE
Aqua (Water), Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Dicaprylyl Carbonate, Isononyl Isononanoate, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Silybum Marianum Ethyl Ester, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Cetyl Alcohol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Chlorphenesin, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Glyceryl Polyacrylate, Polysorbate 60, Menthoxypropanediol, o-Cymen-5-Ol, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Chlorhexidine Digluconate, Sorbitan Isostearate, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Tocopherol, Punica Granatum Fruit Extract, CI 15985 (FD&C Yellow No. 6), CI 14700 (FD&C Red No. 4), Parfum (Fragrance), Benzyl Benzoate, Linalool, Hexyl Cinnamal.

Značka CHRISTIAN BRETON
Katalógové číslo 1301-BRETON
Objem 50 ml
O značke / CHRISTIAN BRETON

Doprajte si francúzsky šarm, na ktorom pracujú tí najlepší. Kozmetika Christian Breton, ktorá získala už 17 globálnych patentov, sa zameriava na najbezpečnejšiu a najúčinnejšiu starostlivosť o pleť. Produkty riešia konkrétny problém, ktorými vaša pleť trpí a veľmi účinne bojujú so známkami starnutia.

Mohlo by sa vám páčiť

Omladzujúci krém na krk a dekolt Décolleté Sculpture DAFNA'S PERSONAL SKINCARE
95,50 €
Skladom, u vás už 30. 4.
Hydratačný krém Diem na vodnej báze s vitamínom C ANTIPODES
42,90 €
- 50 %
Skladom, u vás už 30. 4.
Guasha Ruženín VEMZU SELF-CARE
5,75 € 11,50 €